Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 23 maj 2010

Lilla- och Mini-GöteborgsVarvet

Nu har det varit Göteborgsvarv igen! Både Ludvig och Theo sprang, Ludvig sprang Lilla och Theo Mini. Men det var nära att det inte blev något lopp för Theo för usch, vilken kö för att anmäla sig!! Den ringlade sig säkert 500 meter och vi hann inte stå i kö så länge, Ludvig skulle ju springa. Men när vi kom tillbaka efter Ludvigs målgång så kunde vi raskt gå direkt fram och betala! Att de dessutom kunde ta kort var ju ett stort plus i kanten!

Här har starten precis gått för Ludvigs grupp. Man skymtar honom nästan längst bak och längst bort i bild med röd tröja och svarta shorts. I år är det sista gången Ludvig får springa Lilla Göteborgs Varvet, nästa år blir det Mellan istället.


En mycket stolt Ludvig som slog personbästa i år!!! 13.28 i år mot 13.52 förra året! Länk till resultatet finns längre ned i detta inlägg. Han var väldigt nervös innan loppet för han kände att han inte hade fått så mycket löpträning som han behövde men han har ju simtränat massor och även satsat på pingisen, så konditionsträning har han ju fått ändå. Sen hade jag mutat honom innan loppet; springer du på snabbare tid än förra året så får du hundra kronor...


Nu var det dags för Theo! Här har ungefär halva av det 200 meter långa loppet gått och han pinnar på som bara den. Kolla vad han tar i!


Stolt kille med medalj, vinstpåse och blomma!
"Jag vann före många andra barn!"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...