Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 9 juni 2010

Skolavslutning på Casa i Örgryte Nya Kyrka


Nu är det sommarlov för idag var det skolavslutning på Casa! Som vanligt var kyrkan fylld till bristningsgränsen och som vanligt var det ett fantastiskt framträdande av alla barn, från de allra minsta på förskolan till de stora, "tuffa" i avgångsklassen! Helt otroligt vad den här skolan gör för barnens självkänsla! Det är ingen som verkar tycka att det känns det minsta lilla obehagligt att stå längst fram i kyrkan, framför flera hundra åskådare och sjunga, i många fall solo eller tillsammans med en kompis eller två! Känns så skönt att veta att barnen har hamnat så rätt!


Molly-Theo-Love-bus. De små uppträdde först och efter ett tag tyckte de att det började bli lite långtråkigt och springet i benen började ge sig till känna men de skötte sig, som vanligt, exemplariskt!


Efter avslutningen var det fika i skolan. Det blev inomhus eftersom det inte har hjälpt med alla tummar i världen; ösregn!! Men det är ju mysigt det också.
Och sen, sen var det dags för det alla (ffa Ludvig) har väntat på i ett helt år: den obligatoriska lunchen på den "röda restaurangen" (Tsien Tsin), dit vi har gått i alla år, nästan, på barnens avslutningar. De har en god buffé med några rätter och sushi. Att de sen har gott om utrymme är ju bara positivt när man är så många som vi är. I år var Ninna och Frida med också, så vi var 9 personer som kom och ville ha bord i lunchtider men det var inga problem för dem!


Theo är alldeles proppmätt efter 3 norimaki, en stor portion nudlar och friterat äpple med glass + ett glas pappadricka (Coca Cola) dagen till ära!

Efter en språngmarsch till bilen efter lunchen åkte vi hem. Labbe som ikapp två jobbiga journätter och barnen tittade på film i vår biosalong. Hade ju tänkt gå på Liseberg men vädret tyckte lite annorlunda, även om Ludvig tyckte att det nog inte regnade så himla mycket ändå ;) Men dagen blev ju riktigt mysig trots regnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...