Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 8 juni 2010

En ny Mammutdag!


Idag har Molly och jag varit på Mammut igen. Nu är det bara två gånger kvar innan sommaruppehållet och sen är det ju snart dags för inskolning på "riktigt". Molly tycker att det är ett av de roligaste ställena på jorden. Hon blir jätteglad redan när vi svänger in på Grönåsvägen, hehe, hehe, säger hon och ser ut att spricka närsomhelst!
Här är hon ute på gården och har fått en blomma av en pojke. Annars trivs hon bäst i sandlådan, där hon gräver och gräver och gräver. Sanden hamnar precis överallt, tom i blöjan!
Efter Mammut åkte jag till redovisningsbyrån för att jobba ett tag. Jag var där kl 11 och kom inte därifrån förrän kl 18! Helt slut men nu är det snart färdigt med både överlämnande av den löpande bokföringen och bokslutet!
I morgon blir det dock inget jobbande, då är det skolavslutning för Theo och Ludvig i Örgryte Nya Kyrka med efterföljande fika i skolan. Därefter blir det lunch på någon trevlig restaurang och, om vädret tillåter, Liseberg! Håll tummarna för att det inte regnar åtminstone!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...