Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 11 juni 2010

Det är skoj på Liseberg, även i ösregn!

Efter skolavslutningen hade vi ju tänkt gå till Liseberg men det regnade ju så mycket då så vi sköt på det till idag istället... Och regnade det mindre idag? Eh, nä faktiskt lite mer... Men men, har man lovat så har man!

Här är hela gänget samlat: Molly i den av Lisebergs regnponcho, täckta vagnen (Lisa var ju ute med Molly igår i regnet och vi hängde upp regnskyddet på tork, vilket vi upptäckte när det började regna...), Lisa, Kerstin, Ludvig, Theo (med orange tuppkamsfrisyr i regnet...) och Arvid i den andra vagnen. Ingen mer än Theo hade med sig regnkläder, tur att Liseberg säljer sina ponchosar.

Theo men framförallt, Ludvig, kämpade gärnet i Cykelturen, en pappa som åkte med sitt barn samtidigt försökte, utan framgång hålla samma tempo!
Efter att ha skrikit i 10 minuter och inte ville någonting så blev hon tillslut nöjd! Mmm, en hel påse, bara till lilla matbraket Molly!
Hohoho, skrattar Molly lyckligt, popcorn är något av det godast hon vet! Hon satt och tittade på påsen och skrattade i flera minuter innan hon smakade, var bara såå lycklig!
Äntligen provsmakar hon!
Ok, då ska vi se...
Japp, det var gott, faktiskt väldigt gott!
Myyysigt!
Den blå sudden i den orangea bilen är Ludvig som trotsar regnet och åker Jukebox.


Hela gänget, utom jag och Kerstin åkte drakbåtarna.

Arvid och Molly fick agera förkläde när Lisa och Annie ville åka alla barngrejer... Bra med småsyskon när man tycker att man har blivit för "vuxen" för vissa saker ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...