Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 6 januari 2014

Universeum och larver i klubbor.

Theo åkte hem till Love i dag igen och Molly ville också göra något kul, så hon går till sin pappa, lägger huvudet på sned, blinkar lite och säger att hon vill jättegärna gå på "umuseum" (=Universeum) med honom. Kunde han motstå detta? Nope, inte en sekund!
Vi kom dit vid 15.30, vilket visade sig vara perfekt just i dag, för då var alla andra på väg hem!

Vi åker längst upp för att följa vattnets väg men för Mollys del så kan detta kvitta.
Hon längtar hit! Till Fröken Sågkrates & Co. Spindlarna och ormarna finns ju också där i närheten, plus att nu har även fladdermössen flyttat dit. Allt gulligt på ett och samma ställe! Här får man räkna med att stanna länge.
Till slut stänger Universeum, så vi fick vackert pallra oss därifrån. Först hade vi dock lovat Molly att ta en sväng till butiken. En apelsinsmakande (japp, jag provsmakade!) larvklubba inhandlades.
Och äntligen kunde hon få fylla på sitt förråd av favoritsnacksen, rostade larver! Detta är nog något av det godaste Molly vet! Hon kan bara inte få nog av dem.
Fast, lite mat fick hon allt äta också! Ikväll är vi ju bara tre här hemma. Theo sover över hos Love och Ludvig åkte till sin pappa. Riktigt mysigt att bara få rå om Molly. Vi tittade på film, åt pizza och kebab och sedan även popcorn och hade det så skönt!

Nu har hon slocknat och hennes ömme fader likaså och snart får jag nog göra detsamma. I morgon hämtar vi hem Theo redan klockan 9 och får då dessutom med oss Love på köpet!

posted from Bloggeroid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...