Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 16 januari 2014

Tävlingscoachning Mix

Killarnas nya dansträning hade pröva-på kväll i kväll och det blev succé! Lite förvirrat till en början, vem som skulle vara var och så men så fort det var utrett så dansades det järnet! Alla hade, för att citera killarna själva; skiiiitkuuuul! Disco, hiphop, gagnam, chacha och en hel del annat dansades igenom under 1 1/2 timme som avslutades med pardans med riktigt duktiga tävlingsdansare.

Så nu har Ludvig premiärdansat chacha och det gick förhållandevis bra, det är ju många turer och steg att hålla ordning på men han ska nog klura ut detta också så småningom!

Molly räknar ned dagarna tills det är hennes tur att börja också. Tisdag om två veckor är det dags för henne och Totte. På tal om Totte, så var han, Charlie och Rebecka här i tisdags och lekte en stund. Då fick vi även slängt ut julen och framförallt granen. Charlie tyckte nämligen att det var himla kul att peta på grenarna och se alla barr som drösade ned. Sedan ska jag försöka komma ihåg till nästa jul att köpa en gran som är lite smalare än altandörren istället för som nu, lite bredare. Det fanns inte ett barr kvar på granen när den väl hade passerat dörröppningen. Men Charlie hade kul!

Nu ska jag kura ihop mig under värmefilten och se om vi kanske kan kolla på någon film på Viaplay som numera "ingår" (fast vi måste betala extra för det) i vårt parabolpaket. Det har ingått i ett år nu men jag har inte fått tummen ur förrän i dag för att få igång det men bättre sent än aldrig!


posted from Bloggeroid

2 kommentarer:

 1. Mycket dans nu. Härligt!

  Bamsekram!

  SvaraRadera
 2. Låter som en trevlig torsdag :-)

  Hoppas ni har haft en bra helg!
  kram ♥

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...