Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 25 januari 2014

Bästa frisören i hela göteborgsområdet!

Där har vi tillbringat dagen i dag!
Där bjuds det på lunch innan klippning, ugnbakad lax och grönsaker med potatis och god sås. Himla gott och fantastisk service!
Sedan sätter frisören upp mitt hår i en toffs i nacken och tar saxen och kapar strax ovanför. Mycket hår blev det, det var ju ganska långt, nästan till midjan.
Hon ser rätt nöjd ut, frisören, eller hur?
Lilltrollets hår fick inte frisören röra speciellt mycket; "du får bara klippa av pyttepyttepyttelite" Cirka 10 centimeter åkte i alla fall av.
Den här långhårige pojken behövde ansas rejält. Nu har ju han väldigt bestämda åsikter om hur saker och ting ska vara. Håret ska vara exakt som Benjamins! Frisören har aldrig sett Benjamin...
Ganska så likt blev det, sonen blev supernöjd!
Och det blev jag också! Väldigt nöjd!

En härlig dag med massa bus och lek har vi haft. Zingo har varit med och stormtrivits mitt i smeten av vilda ungar. Både Molly och Sofia har myst och busat med honom hela dagen. Frida däremot är lite (mycket) rädd för hundar och har varit väldigt reserverad men hon tog mod till sig och vågade sig fram flera gånger och klappade på honom men bara på ryggen och bara om han vände bort ansiktet.

Tack, världens bästa syster för denna dag, för god mat, trevligt sällskap och inte minst, den fantastiska klippningen!!

posted from Bloggeroid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...