Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 28 januari 2014

Äääääääntligen tisdag!

Som Molly har längtat efter den här dagen! Hon har ju räknat ned sedan i december, när vi anmälde henne och nu kom så dagen med stort D som i dans!

Hon frågade mig säkert tio gånger i morses om jag verkligen hade packat ned hennes skor...

Klockan 17 körde Charlotte igång lektionen. Tyvärr gjorde Totte en rejäl vurpa precis när de skulle samlas och slog i huvudet ordentligt. Det onda gick över efter en liten stund men det är svårt att komma igång igen efter en så taskig start, så han satt och kollade på istället men det kan man ju också lära sig av.

De dansade flera olika danser och Molly var bara ett enda stort leende! Det leendet blev, om möjligt, ännu bredare när Charlotte säger att nu ska vi dansa chacha! Höjdpunkternas höjdpunkt!

Efter lektionen så var Molly helt genomsvettig! Hon la sig bara ned på golvet och orkade inte göra något alls.
Fast det varade bara en liten stund. Vi har nämligen finbesök här! Linnea är hemma från Sälen, på en liten blixtvisit på ett par dagar. Barnen visste inget om detta och gissa om de blev överaskade när Linnea kom med och hämtade dem på skolan i dag! Skönt att få rå om henne, även om det bara blir ett dygn, hon åker ju upp i morgon igen...
Väntan på killarna känns ju inte så lång när man har en busig storasyster med. Dessutom kom Julia förbi också, henne har vi inte sett sedan vi sprang på varandra på Liseberg i somras. Vi träffas ju visserligen på Wordfeud varje dag men det är ju inte samma sak som IRL.

Killarna hade hur kul som helst. Ludvig var supertrött innan och trodde inte att han skulle orka med 1 1/2 timmes dans men när han väl kom igång så var det ingen hejd på honom.

Nu har vi landat här hemma och barnen sover och jag leker i tvättstugan. Och snart får vi fler nattgäster. Marianne och Reine kommer tillbaka från semestern.

posted from Bloggeroid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...