Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 28 oktober 2013

Stormvarningar

Det har väl knappast undgått någon att vi har full storm här på västkusten just nu. Det blåser så hela huset skakar. Jag är just nu oerhört glad över att Ludvig och jag kämpade under ett par timmar med att säkra trädgård och altan. Alla leksaker och möbler är inställda i garage och förråd, blomkrukor inställda i lähörne och studsmattan är säkrad med spännband i träden. Då gäller bara att träden står kvar också...

Barnen har också förberett sig under dagen och byggt ett "skyddsrum" av äggungan och filtar. De hade tänkt sig att sova där inatt men när kvällen kom så var de av någon anledning inte lika pigga på det längre.

Ludvig skulle åkt till sin pappa nu på kvällen men vi tyckte inte att han skulle ge sig ut. Dels vet man ju aldrig hur kollektivtrafiken går här när det blir lite motstånd och dels bor hans pappa mitt ute i skogen med en lång promenad från bussen till huset. Han får åka dit i morgon istället.

Molly mår alldeles förträffligt bra numera och har ägnat dagen åt att busa ikapp allt hon missade under lördagen och även äta ikapp. Vi åkte iväg till ICA i Landvetter, eftersom hon var tvungen att få mer marinerade vitlöksklyftor. De hade en massa provsmaker i butiken och Molly provade allt. Flera gånger om! Och mellan tuggorna pratade hon mat, det var så mycket hon var sugen på, så nu har hon beställt pyttipanna OCH köttbullar till lunch i morgon. Till middag i kväll ville hon ha hel, grillad kyckling och pommes frites! Tyvärr blev hon för trött innan maten blev klar och orkade inte äta...

Nu sover hon gott och märker inte alls av stormen!

1 kommentar:

 1. Härligt att Molly piggnat till :-)
  Hon har en sån skön energi!

  Hoppas ni inte blåst bort imorgon... Bra val att vänta tills imorgon att åka med lokaltrafiken... Hörda att tågen mellan gbg thn ställdes in redan vid 16-tiden idag..

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...