Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 27 oktober 2013

Gårdagen...

började väldigt bra! Pigg och glad Molly som hade så mycket roligt framför sig på favoriten av alla favoritdagar! Det var dans, kalas på bondgård och lördagsgodis inplanerat! Kan ju inte bli så mycket bättre.

Dansen gick jättebra och hon hade kört järnet berättade fröken efteråt. Det märks att hon verkligen älskar att dansa!

Själv hade jag, som vanligt, väldigt trevligt med trevligt sällskap!

Första tecknet på att allt inte var som det skulle, kunde vara det här. Hon var helt slut efter dansen men eftersom jag fått höra hur hon gått loss på dansen, så tyckte jag nog inte att det var så konstigt.

En snabb hamburgare (utan bröd, som vanligt) till lunch och sedan gav vi oss av mot Tolsereds 4H-gård, ute på Hisingen för Nicoles kalas.

Hon frös som bara den men det gjorde jag också. Kalaset startade i ett ösregn och det vet ju alla att regn i Göteborg inte kommer uppifrån, utan mer snett underifrån och kryper in under vilka regnkläder som helst.

När det slutade regna kvicknade hon till lite och var väldigt taggad när de fick gå in för att mata fåren. Hon var först på, stack ned handen i hinken med mat och matade som om hon aldrig gjort annat. Det var inte många av barnen som vågade sig på det men Molly och Elvira blir nog finfina bönner vad det lider.

Efter lite kaninjakt gick det snabbt utför. Antingen ville hon gå in, annars fick jag bära henne.

Som tur var kom hästen Zingo precis just då. Äntligen skulle hon få rida! När hon rider på ridskolan, så är det ju på små ponnysar men hon tvekade inte en sekund! Hon är visst en hästtjej på riktigt! Tänk att jag skulle få en sådan unge?!?

Efter ridturen kraschade hon. Fullständigt. Ville bara åka hem. Vi tackade för oss och gick mot bilen och hon grät hela vägen. Hon hade ju sett fram emot det här kalaset så länge och så blev det så här! Besvikelsen var avgrundsdjup!

Vi hann bara köra ut från parkeringen så sov hon. Sedan sov hon resten av dagen. Jag tog tempen på henne när vi kom hem, nästan 38 grader som snabbt steg till närmare 40 grader. Undra på att hon mådde dåligt och var så trött och frusen.

I dag mår hon dock bättre, bara lite feber och lite hängig men mycket gladare och hungrig! Nu hoppas vi att det har vänt och att alla är pigga och krya tills på onsdag, när vi ska åka till Kiel.

1 kommentar:

  1. Stackars liten....

    Hoppas hon piggar på sig snabbt :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...