Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 11 maj 2013

Vilken härlig dag!!

Först ut var Fridas och Sofias kalas. En hel drös med härliga ungar och deras föräldrar släppte loss fullständigt hemma hos familjen Nilsson-Harald. Sätta knorren på grisen, korv med bröd, ballonger i kubik, ketchup lite här och var, massor med fina presenter, hinkvis med kaffe till föräldrarna, precis som det ska vara på ett riktigt lyckat barnkalas!

Superfin (och gooood) glasstårta bjöds det också på!

Himla skoj med ballonger!

När kalaset var slut åkte vi en snabbis förbi pappan på verkstan för lite kramar, innan vi drog vidare mot Liseberg. Ludvig hade dessförinnan förvånat mig rejält! På frågan om han ville följa med till Liseberg svarar han att nej, han måste stanna hemma och plugga!?! Kan det vara så att han börjar bli vuxen?

De har gjort om väldigt mycket bland barnatraktionerna på Liseberg i år. Bland annat är Farfars Bilar flyttad och rejält omgjord och barnen älskade den!

Kolla in Adams stil, med armbågen nonchalant ut genom fönstret. Har man raggarföräldrar så har man ;-) Barnen tyckte att det var extra roligt att de fick ett eget körkort efter att de hade åkt!

Erika hade också åkband till Mollys stora glädje. Så hon fick vackert följa med på allt som Molly ville åka. Fast hon led inte speciellt av det, det syns väl klart och tydligt vem som hade roligast av dem!

Vi åkte och åkte. Det var inte speciellt mycket folk i dag, så köerna var inte alls långa, 10 minuter som mest. Theo och Adam åkte bergbanan säkert fem gånger.

Molly älskar ju Lisebergskaninerna och var väldigt nyfiken på det nya Kaninlandet.

Hon rusade in så fort så killarna knappt hängde med!

Allt därinne var jättefint! Flera nya, roliga attraktioner för mindre barn. Det var bara en grej som jag inte var helt förtjust i. En lekplats som låg i anslutning till Kaninhuset. Själva grejen med en lekplats är ju toppen men inte hur den var uppförd. Marken bestod av sådant där mjukt underlag som är gjort av gamla uttjänta däck men det gick väldigt högt upp och var väldigt brant. Flera barn kom nedrullande för de här kullarna under tiden som vi var där, några slog sig ordentligt. Inte riktigt det man vill ha ut av ett Lisebergsbesök. Nu går det ju bra att komma in på lekplatsen från andra hållet också, där det finns trappor istället och väl inne så var det himla kul!

Det har varit en riktig sommardag i dag. När vi åkte hem vid 19.30, stod temperaturen på 17 grader! Helt underbart!

Vi fick med oss Adam hem, så han och Theo sover gott i Theos säng nu. Molly tycker att hon är stor nu när hon ska fylla fyra i morgon, så hon skulle natta sig själv i kväll. I cirka 2 minuter låg hon själv i sängen innan hon ropade att hon behöver sin mamma...

Nu ska vi alla krypa till kojs snart, det är ju familjens morgonpiggaste medlem som ska firas på sängen i morgon bitti!

1 kommentar:

  1. Vilken underbar lördag på många sätt... Härligt väder kalas och LISEBERG :-)

    Nu sover ni gott inatt :-)
    Kram ❤

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...