Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 6 maj 2013

Sådana här måndagar är ganska bra måndagar.

Måndagar som ingår i en vecka som innehåller tre arbetsdagar. Härligt med en kortvecka, det känns som den kommer i rättan tid just nu.

Helgen var otroligt rolig men också otroligt intensiv! Vi var på plats i Heidhallen redan klockan 10 på förmiddagen. Theo ville förbereda sig ordentligt inför de tre grenar han skulle tävla i.

Förutom hiphop och gagnam, så skulle han tävla tillsammans med Samuel i en duomerengue. Det innebär att de dansar merengue bredvid varandra och har gjort en koreografi tillsammans. Då måste man ju även öva tillsammans.

Det övades och övades hela dagen, enbart avbrutet av tävlande. Hur det dansades går att se prov på i tidigare inlägg och dansskolans uppvärmning är något man bara måste se. Kolla särskilt in Tobias,  Theos dansfröken, den energin. Då ska man också betänka att han, senare under dagen också skulle tävla. Duracellkanin... ;-)

Här är det hiphop som gäller. Lite ålderskillnad på de tävlande. Killen till höger om Theo är en fantastisk duktig kille som vann denna tävling!

Söndagen var Mollys dag! Klockan 12 installerade vi oss på Svenska Mässan för att strax möta de här söta nallarna,  Funky och Funkylina.

Molly stormtrivs på scenen, precis som storebror. Det finns inte tillstymmelse till blyghet. Det är så självklart för henne att hon ska dansa där på scenen och alla de hundratals som sitter i publiken är enbart där för att beundra henne! Mollys grupp hade sambatema, med glitter, härliga färger och guld!

När Molly och alla de andra barnen dansat färdigt, så var det dags för den här skönsjungande gossen att äntra scenen, David Lindgren.

Lite skönt nu, när både fredagar och lördagar blir lediga, från och med i morgon dansas det på tisdagar istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...