Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 12 maj 2013

I dag är en mycket viktig dag!

För fyra år sedan, fick vi nämligen den finaste gåva man kan få! Vår underbara lilla busfia föddes klockan 07.10 till tonerna av Jason Mraz' I'm Yours.

Fyra år senare;

En Hello Kittyglitterrosa prinsessa!

Molly är ju den som är morgonpiggast av oss och självklart vakanade hon innan klockan ringde. Labbe fick underhålla henne i sängen medan jag sprang runt som en skållad höna och försökte få liv i övriga familjemedlemmar och få i ordning frukostbrickan. Till slut är vi redo att gå in och sjunga. Jubilaren blir överlycklig, som hon har väntat!

Det är så kul att ge Molly presenter, hon blir såå lycklig för allt. Glädjetjuten var precis lika höga för Hello Kittybaddräkten som för trosorna.

Nöjd och glad 4-åring med önskefrukosten!

Mys med storebrorsan som gav henne en jättefin bil.

Även en storebror kan behöva en eller annan present, när lillasyster fyller år.

En andrafrukost med ost och oliver fick det bli.

Innan gästerna kom, hann Molly och Lisa sätta upp Lisas present på väggen, en målning som Lisa har gjort. Motivet är Mollys favoritfilmfigurer, Merida och Tandlöse. Molly blev helt mållös och tårögd när hon hade öppnat paketet och insett vad det var för något!

Jag började förbereda lunchen, hamburgare!

Strax började gästerna anlända och ett nytt paketöppnande började. Många Hello Kitty har vi här hemma numera, helt enligt födelsedagsbarnets önskemål.

När alla paket var öppnade, var alla redo för hamburgarna. Stekt, rå och torkad lök, sallad, gurka, tomater, ost, dressing, ketchup och senap serverades till. Molly åt sin à la LCHF, utan bröd, med grillkrydda och salladsblad, precis som hon brukar.

Efter maten tog fröken Tobias med sig ungarna och Labbe ut i trädgården för att spela innebandy. Så kul de hade! Tobbe och Ludvig spelade mot Labbe och småknattarna men om vem som egentligen vann tvista de lärde... Kul hade de i alla fall. Alla kom in dyngsura av svett!

Då hade de gjort lite plats för dagens höjdpunkt, Hello Kittytårtan! Det är världens bästa tårtmakare, Sussi, som har gjort denna fantastiska skapelse. Det var Sussi som gjorde den underbara Lisebergskaninstårtan som Molly fick på sin 3-årsdag och årets tårta var minst lika fin och god! Hon är verkligen superduktig på att göra tårtor!

Gissa om Molly blev själaglad när hon fick se sin drömtårta!

Hon är otroligt nöjd med sin 4-årsdag! Hon har haft jätteskoj, fått massa fina paket, ätit god mat och en jättegod tårta!

Hon och Theo avslutade dagen med lite chips framför Bolibompa, en bra avslutning på en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...