Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 9 december 2012

Lördagen

Lördagen började fantastiskt, trots att småtrollen tyckte att det var morgon runt klockan 06.00. Theo brukar vi ju få dra ur sängen fram på förniddagen men inte just den här dagen. Just den dagen som, hans annars morgonpigga lillasyster, tyckte att det var helt okej att sova lite längre. Men hon är av den åsikten att om någon annan är vaken, ja då ska minsann hon också vara det.

Så jag passade på att baka lite bröd.

De här båda var också uppe med tuppen. Nelly och Ludvig skulle nämligen iväg och cosplaya och det krävs mycket förberedelser för detta.

Lisa valde att cosplaya som... Lisa!

Under tiden var Labbe och jobbade med jättemaskiner, med god hjälp av Chrille. Det är ibland lite väl spännande att jobba med dessa stora, tunga maskiner och det gäller att vara på allerten hela tiden, så att ingen händer. Fyra hjul skulle bytas. Stooora hjul. Det tog hela dagen i dag och en stund av fredagen också men tillslut fick de ihop det och de kunde lyckligt återvända hem till sina familjer.

Extra lyckligt blev det för Labbe, för under tiden som han var och jobbade, kom Reine hit med en hel del av havets röda guld!

Hummrar! Den största vägde 1,3 kilo!
Kvällen avslutades med att sitta i soffan och vara så där behagligt proppmätt med magen full av fantastiskt god hummer!

2 kommentarer:

  1. Låter som en härlig lördag! Vad gör man om man cosplayar? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för svaret. Jag anade att det kunde vara något sådant :) Kram

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...