Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 12 december 2012

Kusingäng, städhjälp och bröllop 121212

Jag hämtade barnen tidigt i dag, eftersom pappa är här. Då passade vi på att åka hem till Ninna och gänget och kolla in deras nya hus som de flyttade in i, i helgen. Det allra bästa med just det här huset är att det ligger i Mölnlycke, vår kommuns huvudort och bara 15 minuter bort med bilen! Det blir ju genast mycket enklare att träffas, jämfört med när de bodde i Majorna! Sedan var det ett jättefint hus med ett stort kök och stort vardagsrum! Äntligen kan hela vår jättesläkt få plats även hemma hos dem, utan att behöva sitta i knät på varandra!

När vi kom hem igen, fortsatte pappa med mattvätten och fick god "hjälp" av Molly. Hon tyckte i vilket fall att det var fantastisk kul.

Något annat som är riktigt, riktigt kul har hänt i dag! Kerstin och Calippo har gift sig! De gifte sig i Palmhuset i Trädgårdsföreningen här i Göteborg.

Ett jättestort grattis till två underbara människor som har fått varandra!

Nu ska vi sova, hela gänget, för i morgon ska vi vara i Örgryte Nya Kyrka klockan 07.30 för Casas Luciafirande. Tidig morgon blir det...

2 kommentarer:

 1. japp. mattvätt och bröllop. Jag skulle absolut varit här först. Imorgon gör jag om och gör rätt. ;)

  Kramen!!

  SvaraRadera
 2. Mysigt att få gå på luciafirande :-) Det känns som en evighet sedan vi tittade på barnen på lucia... Det är så vackert & stämningsfullt :-)
  Men det får bli luciamorgon på tv & hembakade lussebullar :-)

  WoW vilken maskin han har din pappa :-) Ser fram emot hans besök ;-)

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...