Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 9 december 2012

Dansuppvisning och Jul på Liseberg.

Theos grupp gjorde verkligen succé på dansuppvisningen i dag! Hela publiken gick igång under dansen, jubel och applåder. Tobias har gjort ett helt fantastiskt jobb led de här ungarna. Hans entusiasm och kärlek till dansen har verkligen smittat av sig, alla gav verkligen järnet! Kolla själva!
Titta på Theos dansuppvisning, Lisebergshallen, 3 på YouTube
Visst är de duktiga!

Och coola! Theo är ju ett par år yngre än de övriga barnen och nu såg jag att framför allt tjejerna i gruppen har adopterat honom som lite av en maskot och gör allt för att ta hand om honom och se till att han har det bra! Just i dag var det extra bra, för han var faktiskt så nervös innan så att han mådde dåligt. Det var på vippen att han backade och inte ville vara med men då kom en av tjejerna, tog honom under armen och säger; "Jag vill stå bredvid dig på dansen, Theo" Och det gjorde hon!

Efter deras nummer, kom Tobias upp på läktaren för att krama våra småtroll. Molly längtar tills hon också kan få ha Tobias som dansfröken!

När vi ändå var i Lisebergshallen, så passade vi på att gå en sväng på Jul på Liseberg. Vi hade ju helt perfekt väder för ett sådant besök. 2-3 minusgrader och en härligt snöfall! Underbart! Vi handlade lite ostar och korvar och annat gott, drack glögg och varm choklad och lämnade in önskelistor till tomten och bara njöt av julstämningen.

En liten lunch hann vi också med, kebabtallrikar till oss lite större och en texmextallrik till de små.

Nu är vi hemma och värmer upp oss i soffan framför den väldigt passande filmen Ice Age 2.

4 kommentarer:

 1. wow vad bra dem var.. Vilken fart :-)
  Kan tänka mig att Molly längtar tills hon får vara med :-) Bra att det finns äldre barn som förbarmar sig över di små...

  Mysigt med en sväng på liseberg :-)

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Hit the gangam style :) Medryckande låt det där, skratt. Så duktiga de var. Åh, julmarknad på Liseberg har jag inte varit på men det ser så mysigt ut. Hoppas att ni får en fin start på veckan. Kram milla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...