Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 24 november 2012

Casas julbasar.

I dag var det dags för en efterlängtad tradition, Casas årliga julbasar. Glögg, pepparkakor, julsånger, julpyssel, lussekatter, julgodis... Ja, listan kan göras hur lång som helst. Bio, hårfrisör, restaurang, café, grillar och massa lotterier. Theo valde att pyssla och så fyndade han ett häftigt fotbollsspel. Molly följde med Fillippa och de andra stora tjejerna på bio. Sedan ville Theo också gå på bio, så då följde Molly med en gång till! Tydligen en himla bra film...

Själv shoppade jag hembakt vörtbröd och knäckebröd, småsaker, varsin chokladkalender till småtrollen.

Jag köpte även åttornas fina kokbok som de säljer i samarbete med Friends.

I förordet står det lite om vår fantastiska skola och även om vår helt otroligt duktige kock, Ziad, som kan få de mest kräsna barn att äta som hästar!

Jag är ju inte i toppform just nu, så vi blev inte kvar så jättelänge. Jag hann ta några lotter i alla fall och när vi sedan var hemma så ringde telefonen. Jag hade vunnit i två av lotterierna!  En fin ljuslykta och en korg fylld med massa godsaker!

Jag har ju varit riktigt urusel på att uppdatera här på bloggen under veckan, trots att det har hänt en del stora grejer. Theo hade märkestagning på simningen i onsdags. Det blev en silverhaj den här gången!

Ni missar väl inte tävlingen? En stor låda fylld med spännande grejer från Santa Maria! Sista dag att tävla är i morgon!

It's a wonderful life!: Tänkte faktiskt försöka mig på en tävling!

3 kommentarer:

 1. Julpyssel blir det imorgon för oss.

  SvaraRadera
 2. Åh, så mycket mysigt de har på sin basar. Riktig julstämning förstår jag. Gillar idén med kokboken. Hoppas att du piggar på dig lite. Ha en fin söndag, kram milla

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med en julbazar :-)
  Kokboken lät rolig :-)

  Hoppas du känner dig piggare nu ikväll :-)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...