Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 25 november 2012

Sista chansen!

It's a wonderful life!: Tänkte faktiskt försöka mig på en tävling!

I morgon bitti drar jag vinnaren!

Här skruttar vi runt och förbereder för advent. Nästa vecka och helg är ganska fullbokade, så nu ger jag alla grannar ångest när både julgardiner och ljusstakar är uppe redan. Bara uomhuspyntet på framsidan som saknas men det behövdes visst kompletteras lite.

4 kommentarer:

 1. Jag hoppas hoppas att jag vinner!!! Skulle sitta perfekt med en sån låda nu innan flytten!! :-D

  SvaraRadera
 2. åhhh redan pyntat.. fusk ;-)
  Här blir det pyntat fram emot torsdag/fredag...

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att få upp lite ljus i fönstren! Ge grannarna ångest du bara skratt. Jag är så sugen så jag får nog ta fram adventslådan jag med idag, skratt. Hoppas att ni får en fin start på veckan, kram Milla.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

  Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

  (Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

  Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

  Ha det fint! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...