Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 20 november 2012

Den nya Lisa.

Lisa löste in sin födelsedagspresent i dag. Ett frisörbesök!

Vad tycks?

Jag blev själv sugen på att göra något åt risbusken på huvudet. Jag har fått så himla dålig hårkvalitet de senaste åren. Så trist när man alltid har haft tjockt, starkt och näst intill oförstörbart hår. Så vi får väl se vad som händer framöver på hårfronten...

Jag och småtrollen tog en promenix upp till BR under tiden som Lisa klippte sig. Där fick de hämta varsin leksakskatalog som de sedan låg på de mjuka bänkarna utanför frisören och lusläste. Det verkar bli ett låååååångt brev att lämna till tomten i år från båda två.

Ludvig spelar ju pingis sedan många år och jag tror minsann att lillebror också börjar bli sugen, för det här hade han gjort på träslöjden...

5 kommentarer:

 1. Att håret ditt blivit dåligt beror säkert en hel del på ämnesomsättningen.. Det blir bättre igen, men en rejäl klippning är inte fel..

  Jag tycker att Lisa blev jättesnygg!! Hon passar bra i kort hår.. Blir ett lyft för hennes ansikte & ögon :-)

  Ära vare gud i höjden.. denna har jag gjort i slöjden ;-)
  FINT!

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så himla snygg hon blev! En helt ny tjej =D Kort hår blir alltid snyggt eftersom det blir en frisyr medan långt hår bara är långt ;) Har Theo gjort racketen själv! Wow, så duktig han är och vill han inte spela pingis kan han ju alltid slöjda för det har han upenbarligen talang för :) Kram och hoppas att er onsdag bjuder på glädje.

  SvaraRadera
 3. Du har ngt att hämta inne hos mig :-)

  Ha en fin onsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Lisa passar jättebra i kort ;)) tufft.
  Själv har jag fått tillbaka leksakskatalogen av lille Do, med kryss på ALLT ;)) kryss betyder önskas av Tomten ;)

  Kramiz och ha en fin dag.

  SvaraRadera
 5. Åh vad fin hon blev, hon passar jättebra i kort hår!! Om du är sugen så tycker jag att du ska testa Cissa. Man behöver ju inte klippa superkort, det är ett väldigt stort steg när man haft långt "hela livet". Jag har alltid haft långt men som du vet klippte jag mig för ett tag sedan. Jag valde att ta av det så det ändå ligger mot axlarna men är lite uppklippt och det är en toppenfrisyr! Det går fortfarande att sätta upp i tofs och jag känner inte att det blev jättekort, superskönt!
  Kram <3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...