Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 9 september 2012

Dans, igen

Dagen drog igång tidigt här i huset. Främst på grund av den här tjejen. I dag vår det äntligen hennes tur att dansa och klockan kunde inte bli tio fort nog. Klockan sju började hon fråga när vi skulle åka och upprepade den frågan ungefär var tionde minut till det faktiskt var dags...

När dansfröken, Ida, öppnade dörren sprang Molly fram och slängde sig om halsen på henne och kramade läääänge! Dansen gick som en dans och hon var helt med på noterna. Det dansades till Pippi, Vick på rumpan, Fågeldansen(!), Huvud-axlar-knä-och-tå och sist men inte minst, till Djurodisko... En ballong, en lång Ida-kram till och ett prat med Anna, den fröken som Theo hade när han dansade på Funky Kidz, senare begav vi oss, via ICA, hemåt.

Lite lunch fixades och vår söndagsgäst välkomnades. Theo är så vansinnigt sugen på att spela tennis just nu, så han ringde och bjöd hit William på lite tennisspel i trädgården. De hann spela i tjugo minuter innan regnet kom och de fick övergå till tennisspel på Wii. Det går ju bra det också!

Tur att Lisa är här, hon är lite skickligare på det där med Wii-spelerier än vad jag är, trots att det faktiskt var jag som fick det i julklapp för flera år sedan.

Nu ska jag först krypa in i duschen och sedan till kojs. Varken kropp eller knopp är i toppskick just nu och i morgon drar ju vardagen i gång och nästa helg är fulltecknad med Monster Jam, på Ullevi och lillebrors 30-års kalas, uppe i Trollhättan. Skönt då att Labbe har en av sina oerhört sällsynta jourfria veckor!!

2 kommentarer:

 1. Hihi! Härligt när de ser fram emot saker sååå mycket! :-D

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Dans är härligt & lustfyllt :-) Förstår att dina barn är förtjusta i det :-)

  Det låter som du har en hektisk men rolig vecka framför dig :-)
  Hoppas du vaknar pigg & frisk imorgon :-)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...