Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 11 augusti 2012

Tid för njutning!!

Äntligen, äntligen, äntligen! Kräftor!!

Röda, saftiga, salta och så underbart goda! De där blekfisarna vid sidan om de riktiga kräftorna är inget att bry sig om, det är bara något som folk som inte förstår så mycket kallar för kräftor... När jag var nyinflyttad till Göteborg på tidigt 90-tal, blev jag bjuden på en kräftskiva. När de kom in med de här konstiga, blekrosa sakerna, så frågade jag min bordsherre vad det var för fel på dem, de såg ju alldeles sjuka ut...

De här, däremot, de ska ju vara vackert rosa! Nu är vi så mätta och belåtna allihop. Theo och Lisa har frossat på korv med bröd istället, de är lite konstiga och gillar inte skaldjur! Har ni hört så underligt? Molly däremot, hon var helt salig, när hon fick klart för sig vad vi skulle äta till middag i dag. Räkor, räkor, jag gillar räkor, sjöng hon här. Sedan satte hon i sig säkert 20 räkor och en havskräfta.

Nu ska småtrollen i säng och medan de jagade tandtroll, så la jag första ordet i en WF-omgång med Kristofer. Ganska bra start, tycker jag i alla fall. Bror min är nog av en helt annan åsikt... ;-)

1 kommentar:

  1. MUMS VAD GOTT!!!!

    Älskar havskräftor.. ja du vet de där blekfisarna ;-) men ngt som är ännu godare är krabba :-)

    Ha en fin dag!
    kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...