Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 8 augusti 2012

Middag när man är trött...

Ribs fick det bli idag, perfekt när man inte orkar laga mat. Bara att svänga förbi ICA och plocka med sig några påsar färdiggrillade. Fast främsta anledningen till kvällens middagsval, var att det var Lisas önskemål. Det är ju hennes sista kväll här, innan hon åker tillbaka hem till sig uppe i Vingåker. Vi kommer sakna henne massor, det har varit så härligt att ha henne hemma! Men nu kör studierna igång snart igen och hon vill ha lite tid hemma i lugn och ro innan dess. Det är ju en omställning att gå från eget boende och komma hem till den här familjen, där man får låsa in sig på toa om man vill ha en lugn stund och även där blir det max 5 minuter... Ninna var helnöjd med sin födelsedagspresent och fyndade ordentligt, hon hade riktig tur, kan man lugnt säga! Det hela slutade med att hon köpte en trisslott, nu när hon hade flyt i turen och den vann hon faktiskt 50 kronor på!

Här är lite bilder från vår sightseeingtur i dag, först ut är Maritiman.

Sedan tar vi Feskekyrkan.

Och avslutar med en bild på Ostindiefararen Götheborg. Kommer man som turist till Göteborg är den här turen väl värd att ge sig på, man får en spännande historielektion, samtidigt som man får en härlig tur runt i vår vackra stad! Man kan hoppas på på Gustav Adolfs Torg, Maritiman eller vid Feskekyrkan. Nu ska jag få småtrollen i säng innan det är dags för mig att däcka, det tar på krafterna att jobba som personal shopper... Förresten, ni har väl sett den nya Marsbilden som kom i dag?

2 kommentarer:

 1. Underbart är kort.
  Kan tänka mig att det är tråkigt att hon måste åka hem :(
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Heej!

  Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...