Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 30 augusti 2012

Monster och toalettfasoner .

Höjden av lycka, enligt Molly, är när hon får Theo att reagera på något sätt. Bäst är när han skrattar och nästbäst är när han blir skrämd och det lyckades hon med i dag. Själv tycker jag att monstret är alldeles för gulligt för att jag ska bli rädd...

Molly har dessutom lite annorlunda toalettvanor. Hon vill att vi öppnar skåpet med spegeln på, så hon kan se sig ordentligt. Så sitter hon och gör grimaser åt sig själv.

Theo mår lite bättre nu och lyckades få i sig en hel majskolv och en halv hamburgare till middag i kväll. Febern har gått ned lite, nu har han "bara" 39 grader. Fast han har varit lite piggare på kvällen och till och med orkat retas lite med både storebror och lillasyster. Det blir en VAB-dag i morgon också men, peppar, peppar, Molly verkar fortfarande må bra! Hoppas Theo är frisk tills på lördag, för då ska vi fira pappans födelsedag. Egentligen fyller han först på onsdag men det är ingen större chans att han är hemma en vardagskväll under en jourvecka, så vi passar på att fira lite i förskott .

2 kommentarer:

 1. hahaha vilken underbar bild, ja bilderna kanske man ska säga :-)

  Skönt att Theo mår LITE bättre, då går det kanske åt rätt håll....

  Ha en fin fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så på sig själv när man sitter på dass??? Hahaha! Nej tack! ;-))

  Kram M

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...