Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 29 augusti 2012

Från party till sjukstuga på två sekunder.

Fast först kör vi en genomgång av dagen.

En rejäl dimma mötte oss när vi gav oss av hemifrån. Man såg bara ett par meter framför bilen. Det blev till att praktisera krypkörning den första biten, tills vi kommit ned en bit för bergen. Där var det istället gråmulet. Detta klarnade dock snart upp och redan när jag hade lämnat alla barn på Casa så sken solen från en klarblå himmel. Ludvig gjorde ett försök att gå till skolan i dag. Han har ju precis börjat nian och kämpar järnet med betygen. Han vet ju redan nu vilken linje han vill in på, på gymnasiet och för det måste han få upp betygen lite till, så det är lite tufft nu. Tyvärr fick han ge upp redan efter någon timme och kom bort till mig på verkstan. Han var kvar över lunch och sedan körde jag hem honom och plockade med mig Lisa istället.

Vi åkte till Casa, där jag släppte av Lisa och hämtade med Molly. Jag och Molly åkte ut till simskolan, där det gick riktigt dåligt till att börja med, Molly ville ingenting alls. Dessutom hade hon fått väldigt ont i ögonen i dag, fast på ett sätt var det positivt, då fattade hon äntligen vitsen med simglasögon! Till slut kom hon igång och simmade på som bara den, gjorde andningsvändningar helt på egen hand och ville aldrig sluta... Att vi inte hämtade upp Theo och att Lisa blev kvar på Casa berodde på det här:

Partydags! Kostym, slips och färgspray i håret och killen är så redo som man någonsin kan bli! Lisa hjälpte till att fixa i ordning honom inför klassfesten, eftersom jag inte hann. Visst blev han stilig! Lisa skickade den här bilden till mig och under den skrev hon; "Kolla in Mini-Barney", alltså tjejtjusaren och kostymnissen, Barney från "How I Met Your Mother"

Efter simskolan skyndade jag och Molly oss, så att vi skulle hinna möta upp Lisa och Theo när klassfesten var slut. Molly fick en festis i bilen och när hon druckit upp den satt hon och pratade om sugröret. Fast hade hon inte hållit i ett sugrör, så hade jag nog aldrig förstått att det var det hon menade.

När vi hämtat Lisa och en helt slutkörd men lycklig, liten kille vid Casa, beger vi oss hemåt. Vi hinner inte långt förrän Theo säger att han har ont i pannan. Det är ett osvikligt tecken på att han är på väg att bli sjuk och mycket riktigt, 38,8 visar termometern på. Höstterminens första (men absolut inte sista) VAB-dag är här! Nu ligger han med frossa och sover i vår säng.

Lilltrollet har också somnat, efter en massa sådant här. Kli på ryggen är det skönaste som finns, enligt Molly. Nu ska jag kolla lite TV och hoppas på att Labbe inte får alltför många jourjobb i kväll, så att han kan komma hem och göra mig sällskap snart!

2 kommentarer:

 1. Såå stilig han var på dansen :-)
  Hoppas han kryar på sig snabbt... Förkylningarna duggar tätt nu efter skolstarten :-(

  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så snygg han var till festen och sicken go film av sugrörets varande hihi. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...