Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 1 maj 2012

Soooooool

Äntligen lite sol och värme som dessutom sammanfaller med en ledig dag!

Molly firade det fina vädret genom att ta på sig det finaste hon vet, blommiga trosor, rosaglittriga skor och fjärilsvingar.

Hon blev väldigt trött en sväng och gick då ut i köket och körde fram sin stol mot bänken där mikron står. Jag frågade henne vad hon skulle göra och får som svar att hon bara ska hämta en sak på mikron. Hon klättrar upp och rotar runt i en liten korg som vi har stående där och tar upp en kvarglömd liten bäbisnapp! Den hade jag inte en aning om att den låg där men hon hade visst full koll. Kan ju tillägga att det inte blev något sovande på dagen och dessutom håller vi på för fullt och trasslar just nu.

"Jag vill inte ha dig!", blandat med "Jag älskar dig, mamma!", följt av "Gå ut, mamma!" och därefter "Kom och krama mig, mamma!" Dessutom tittar vi på diplomet och hon berättar hur glada kaninbäbisarna är nu när de fått alla hennes nappar. Sedan sörjs det en skvätt.

Någon gång kanske hon tillochmed somnar också...

I morgon är det vardag igen och vi kör på för fullt med simskoleavslutning!

4 kommentarer:

 1. Vad vacker hon är i sina fina skor trosor & vingar :-)

  Det är inte lätt att skiljas från sin napp.. Men det gäller bara att vara envisare än dem små...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Sötaste lilla Molly :) Som en lite älva glittrar hon. Hoppas att ni får sova snart :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Njut av hennes fina blandning av ord, om några år blir det i stället: Håll käften, bry dig inte, j-a kärring det ena värre än det andra...
  Härliga sommarbilder!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...