Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 30 april 2012

Underbar dag men trasslig kväll...

En helt perfekt Lisebergsdag har vi haft. Precis lagom varmt och lagom mycket folk. Längsta kön vi stod i, var de knappa tio minuterna det tog att komma fram till Flumeride.

Molly var verkligen strålande lycklig i dag! Dels hade alla kaninbäbisar fått alla hennes nappar och dels hade hon nått den magiska lämgdgränsen, 90 centimeter! Det innebär en mångdubblats av antalet tillgängliga attraktioner. Hon har åkt Kaffekopparna, Små grodorna, Flygplanen, Rabalder, de små radiobilarna, Farfars bilar, de flygande elefanterna, Sagoslottet och Flumeride och skrattat sig genom alltihop!

Vi fick sällskap av Maria och William och de följde även med oss hem och grillade och stannar över natt.

Napperiet har gått strålande hela dagen, fram tills hon hittade en missad napp under en soffkudde, då bröt hon samman. Frustration, ilska, sorg blandat med stolthet. Hon vill verkligen detta själv men oj, vad jobbigt hon tycker att det är. Nattningen har dragit ut väldigt på tiden, trots en dag full av aktivitet och ingen men nu börjar hon, pallar,  peppar lugna ned sig. Så får vi bara hoppas att resten av natten blir hyfsat lugn...

Men jag fick ett bra tips från Jenny ( http://ebifamiljen.blogspot.se/?m=1 ) om att sätta upp nappdiplomet bredvid sängen, så det har vi gjort och det har hon tittat mycket på nu när hon ska sova!

Fast det höll på att inte bli något diplom. Hon tappade det nämligen på vägen till bilen men Maria var så snäll och åkte och letade efter det och hittade det!

Nämen, nu sover hon! Då ska jag passa på och göra detsamma, medans jag har möjlighet...

2 kommentarer:

 1. Låter som en toppendag på Liseberg :-)
  Vad kul att kunna åka så mycket nya karuseller :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas det hjälpte! :)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...