Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 19 december 2011

Nu blir det i-landsgnäll!

Tänkte varna först så ni som vill slippa kan göra något annat direkt.

Gnället startar nu:

JAG VILL HA SNÖÖÖÖÖÖ!

De senaste två vintrarna har ju skämt bort oss ordentligt med snö i drivor och under så lång tid så tom barnen tröttnade. Ljust och vackert blir det ju också och det behöver man ju verkligen i vintermörkret!

I år är ju allt bara grått, grått, grått, som i den sketchen med Magnus & Brasse om han som var färgblind; grågrågrågrågrå... Dötrist helt enkelt! Det tycker ju solen också, för den tittar bara hit snabbt och tänker, nej usch vad trist, här tänker jag inte stanna och så drar den till något trevligare ställe. Det känner jag också för just nu, någonstans med, antingen sol och värme eller sol och massvis med snö! Någon som vill sponsra?

Jag vet inte om jag är själv om detta men jag blir i alla fall helt sänkt av det här vädret! I dag lyckades jag glömma Mollys mediciner på Mammut. Tur att vi har reserver här hemma.

För att pigga upp lite bjuder jag på lite bilder från Liseberg för ganska precis ett år sedan.

2 kommentarer:

 1. Vi har faktiskt lite vitt på backen här! Men jag tror dock inte att det kommer att få ligga kvar till jul för det börjar regna nu:(
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Jag har också det i-landsproblemet denna vinter. Var-är-snööön!!!!
  Jag håller med dig om att det blir segt med allt det gråa och även om vi, peppar peppar, fortfarande har en mycket, mycket tunn liten isig vit skorpa på gräset så sägs det att solen ska hälsa på. Solen är välkommen men helst inte just precis nu...jag behåller gärna den ynka minusgraden som f n "räddar julen" !)
  Krya på er kramar från Linköping.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...