Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 24 december 2011

Årets sista Lisebergsbesök!

Sista dagen för säsongen som Liseberg är öppet, nästa gång är först till våren, när det börjar bli varmt och skönt ute. Barnen plockade ut sina åkband och några kuponger inhandlades till Molly och sedan åktes det för glatta livet!

Det är ju inte alla attraktioner som är öppet nu på vintern, så vissa grejer åkte de tom två gånger. De spelade lite också och först hade Molly supertur och vann ett goselejon. Det skulle Theo få bestämde hon! Bara för att hon var så snäll mot storebror, så fick hon spela en gång till och vann ett till lejon, till sig själv! Och som grädde på moset vann de varsin chipspåse och Ludvig vann två Gott &Blandatpåsar! Ganska bra utdelning!

Halvvägs in i besöket kom den oerhört saknade storasystern! "Du är inte i Vingåker, du är hemma!" , som Molly så korrekt uttryckte saken, innan det stora kramkalaset utbröt! Det ÄR skönt att ha henne hemma!

Nu har vi spelat vår årliga omgång av bingolotto och vunnit absolut ingenting men vad gör väl det? Det är ju julafton i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...