Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 11 december 2011

Julstämning och barnbarn nummer 8!

Julstämningen växer sig starkare och starkare för var dag här i huset och i dag togs det ett jätteskutt närmare jul. Nu är all belysning på huset uppe och det är så härligt vackert!

Här har det bakats julgodis både på längden och tvären under dagen och det här gänget har gjort massvis med fina marsipanfigurer.

Här är en del av dagens godisskörd. Det gick väldigt snabbt och enkelt när vi var flera som delade på det och sedan blev det inte så himla mycket godis heller. Satserna är ju ofta så stora och vill man då ha flera olika sorter så har man ju strax godis för ett helt kompani.

Sofia roade sig på egen hand under tiden som de större barnen gjorde godis.

Den här lilla tjejen har jag ju visat bilder på tidigare. Hon är nu 10 dagar gammal och heter Ingrid Harald! Vi längtar alldeles väldig till på lördag, för då ska vi åka och hälsa på henne!

Och här är ett par som har varit och gjort precis just det i dag. Stoltheten går inte att ta fel på!

Nu ska jag se till att få lite variation på sockerdieten jag har gått på i dag och mula i mig lite chips och dip, allt nedsköljt med julmust!

3 kommentarer:

 1. vilka godsaker ni gjort! :)

  SvaraRadera
 2. Gott, gott och gott.
  Men det sötaste är nog den lilla bilden nederst med de stolta far/morföräldrarna...jag har för mig att de blir farföräldrar?
  Ha en riktigt go start på veckan. Kram o god morgon

  SvaraRadera
 3. Milda makter - jag har glömt att låta barnen göra marsipanfigurer!!!! Så bedårande hon är, lilla Ingrid :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...