Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 12 december 2011

En dag i mängden.

I dag har det varit en sådan där dag som inte innehåller något speciellt. Bara vardag. Gå upp, äta frukost, komma iväg, lämna barn, jobba, hämta barn, hem och fixa med allt som ska fixas med, äta middag, Bollibompa, natta barn för att sedan stupa i soffan... Lite lagom småtråkigt sådär men tryggt.

Vi har provat ut lussekläder under eftermiddagen. Theo har ju varit Lucia de senaste åren men i och med att han har börjat skolan nu, så kan han inte vara det i år. De röstar ju fram en Lucia, för hela skolan, bland niorna, så han får vänta tills dess. Men han har valt att vara stjärngosse istället, då får han ju ha den fina, vita klänningen i alla fall!

Molly har däremot fått välja helt fritt och har, efter att ha provat att vara tärna, Lucia, stjärngosse och tomte, slutligen valt att vara pepparkaka.

Det tajmar sig bra med firandet i morgon, för Casas firande i Örgryte Nya Kyrka är klockan 10 och Mammuts är klockan 15. Sedan får vi se hur mycket jobbande jag hinner med där mellan.

Vi fick faktiskt ett lite uppiggande besök nu på kvällen. Sara, Linneas kompis kom hit för att hämta sin laddare. Nu hittade vi den inte först, så hon missade bussen och de går inte för ofta på kvällarna, så vi fick en väldigt trevlig pratstund! Till saken hör att Linnea inte är hemma... Boken hon håller i på bilden är ju Joanna Björkqvists "Nära dig". När jag hade vunnit den och precis fått de

1 kommentar:

  1. Så kul att ni känner Sara - min fina och härliga före detta elev! Tur att ni hittade laddaren till slut! :)

    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...