Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 15 december 2011

I dag har vi haft påhälsning av Filuren med familj...

Allt tekniskt har krånglat hela dagen och krånglar fortfarande. Datorer, internet, skrivare, telefoner, surfplattan, tom mikron och som grädde på moset går en balanseringsmaskin sönder på jobbet...

Så det blir inga bilder med i det här inlägget, jag kommer inte in på några bloggar eller andra sidor, jag har inte kunnat förbereda vår ICA-beställning, inte kunnat kolla mail, betala fakturor eller gå in på Facebook mer än under mikroskopiskt korta stunder...

Men desto mer Molly-mys har det blivit i dag. Hon mår riktigt skräp och ingenting har varit roligt. Inte förrän Theo kom hem, då fick hon en liten energiboost och de lekte tillsammans en stund innan maten.

Jag hoppas verkligen att hon mår bättre i morgon och är helt frisk på lördag, för då ska vi ju hälsa på kusinen!

Lågstadiet på Casa hade drop-in fika i dag och det hade vi sett fram emot men det gick ju inte med ett febrigt och hostigt litet troll. Theo var också besviken men han förstod ju att det inte gick.

Min huvudvärk gav med sig under natten men nu har den tagit nya tag, så det blir sängen för mig ganska omgående. Labbe är ändå ute och jobbar och barnen sover. Jag ska sätta på Storytel och somna till Johan Theorins "Sankta Psyko" som jag snart är färdig med.

2 kommentarer:

  1. Vilket elände. Det är en nackdel med tekniken. Man har ju blivit så beroende av den smidighet som kommer med den så att det krävs lite extra tid för att lösa vissa praktiska grejer.

    Krya på er och ha en go helg.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jämmer och elände! Då kan det bara bli bättre :-) Kramar

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...