Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 23 november 2011

Mollybus

Labbe fick ett jourjobb tidigt i morse, så jag och Molly fick köra killarna till skolan. Efteråt passade vi på att åka förbi verkstan och hälsa på pappan. Molly tycker att det är lite läskigt på verkstan för det låter så mycket men i dag hade Labbe lite tid att gå runt med henne och visa vad det är som låter så det, förhoppningsvis, ska bli lite mindre läskigt i fortsättningen. Dessutom fick hon testa Theos hästgunga och det var jättekul! Den är gjord av ett gammalt däck och den fick Theo av faster Helena när han fyllde år för några år sedan och den hänger i en av balkarna inne på stora däcklagret.

Sedan var det dags för veckans höjdpunkt, enligt Molly, simskolan! Just nu har hon ett sådant flyt i allt hon gör, allt går bra! I dag fick vi vara ute i champagnepoolen för en av småkillarna i gruppen innan fick en rejäl kallsup och fick upp hela frukosten i undervisningsbassängen... Och då blir Molly överlycklig, för där är det så roligt att vara! Det är ju i den poolen man leker, i undervisningen är det ju alltid massa jobbiga måsten. Så i dag, när vi bara "lekte" gick det tom bra att simma själv på rygg, glatt sjungande Blinka lilla stjärna...

2 kommentarer:

 1. Vilken rolig idé med att tillverka ett gungdjur av överblivna däck. Gör faster dem på egen hand?
  Det ser ut att ha varit roligt i a f.
  Tänk att barn kan behöva så lite som ett poolbyte för att visa på nya färdgiheter och dessutom göra det med vacker sång under tiden :))
  En blivande entertainer?
  Hoppas ni får en fortsatt fin vecka, kram Milla

  SvaraRadera
 2. Ni kanske alltid ska "leka" istället för då går alla "måsten" som på räls ;). De är ju inga "måsten" längre!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...