Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 20 november 2011

Kurtan är död!

Aftonbladet: Lasse Brandeby död Usch, vad tråkigt! Den svenska humorscenen blir helt klart mycket fattigare nu! Tänk så mycket skratt han har bjudit på genom åren. Jag minns när jag i sluten av 80-talet och början på 90, jobbade som biografmaskinist i Mariestad och under tre veckors tid körde hans första långfilm och trots det tycker jag fortfarande att den är rolig. Jag gillar den typen av humor när man bjuder på sig själv, istället för (som så mycket "humor" i dag) att förnedra andra. Och bjuda på sig själv har ju verkligen Herr Brandeby gjort genom åren!

4 kommentarer:

 1. Nä, vad sorgligt! Vad hände med honom?

  SvaraRadera
 2. Han har tydligen varit svårt sjuk en längre tid och avled på Sahlgrenska i natt.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen jättesorgligt! Jag hade förmånen att få träffa honom i samband med en inspelning av Irene Huss, där jag var statist. Han var, precis som jag, journalist så vi satt i en timme och pratade om det och livet i stort. En mycket, trevlig man med stort hjärta och mycket värme. Han sa väldigt mycket klokt.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om att humor nu mer har dragits in på personangrepp och ren mobbing. Inte kul, tycker jag. Det ska vara kul för alla med humor - inte bara för dem som råkade slippa bli utpekade.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...