Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 28 september 2011

Nä, nu är det dags att ta bort slingorna i håret!

Så trist bara att de envisas med att växa ut så snabbt hela tiden. Jag får ju fixa bort dem var 4e vecka om jag ska slippa dem och det varken jag orkar eller hinner. Men nu var det betydligt längre än så sedan sist, så... Men inte i dag, kanske i morgon.

Theo ringde in till Tommy & Anna-show på MixMegapol, till deras "mata krokodilen". Det är en programpunkt där lyssnare får ringa in och mata en krokodil med saker de tycker är jobbiga/trista/korkade/idiotiska, ja ni fattar. Han ville mata krokodilen med att han slog sig på hakan på vårt köksbord i måndags. Men han berättade det på ett sådant sätt så att det lät som om det var Ludvigs fel, så det hela slutade med att det var Ludvig som, under högljudda skrik, blev krokodilföda! Storebror var inte helt nöjd med sin lillebror efter detta tilltag, kan man ju lugnt säga men just nu sitter han och läser saga för sin lillebror, så det verkar vara glömt och förlåtet!

Och Molly var helt fantastiskt duktig i dag på simskolan! Simmade, hoppade från kanten, dök till botten och gjorde precis som fröken Marika sa! Och när man har varit så duktig, då blir det ju sashimi till lunch!

Tyvärr hade hon lite, yttepytte feber när vi kom hem, så vi får se om det blir vabande resten av veckan eller om det var en tillfällig svacka. Barnen har ju (taiträ) varit friska hela terminen hittills, det är ju bara vi äldre som har varit sjuka. Så lite tumhållning för att de ska fortsätta på det viset!

2 kommentarer:

  1. Jag tog bort mina slingor för någon vecka sedan. Tyvärr så envisas dom att komma tillbaka. Jag testade en ny färg denna gång. Har alltid tagit rött, men nu blev det svart :-)

    SvaraRadera
  2. Mina slingor också??! *suck*

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...