Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 12 juli 2011

Vår härliga helg!

Jag hade ju precis tänkt göra ett inlägg om vår mysiga helg med Catherine, Bertil, John, Veronica och söta, lilla Isabell, när det kom en massa jobbigt ivägen. Men nu har ju saker lugnat sig lite, så här kommer det en liten sammanfattning.

Massa roligt åkande blev det när vi var på Liseberg på lördagen. Fint väder hade vi ju också, så att jag, det första jag gjorde, blev riktigt dyngevåt när jag åkte Flumeride gjorde inte så himla mycket. Men det tog trots värmen och att jag vred ur kläderna, flera timmar innan det torkade. Det var ju först när jag föll fritt nedför Atmosfear som de torkade helt.

Isabell premiäråkte Farfars bilar och Kaninresan och tyckte att det hela var väldigt spännande. Brås hon på sina sysslingar, så kommer det bli väldigt roligt om några år när de får åka alla stora, spännande attraktioner. 

En välförtjänt paus för energiintag och kramar på Lisebergs Huvudrestaurang. 

En airhockey-turnering men mycket skratt och en del fusk. Fast fusket straffade sig direkt. John och Ludvig körde med tre puckar och när Ludvig fick in alla på en gång, så fastnade de... 

Idel solsken och glada miner. Ser ni de små, ljusa fläckarna på min blå klänning? Det är de torra fläckarna som klarade sig under Flumeride turen. Jag och Lisa satt längst fram med två småtjejer i "baksätet", så när vi kom ned för den första långa backen dök vi rakt ned i vattnet och allt vatten sköljde över mig som satt allra längst fram. Jag hade en stor pöl i knät efteråt...

På söndagen åkte vi till Lasses grav för att gratulera honom på 72 års dagen och göra lite fint med nya blommor. Och Theo hade lite nya saker att visa för farfar.


Efter gravbesöket åkte vi till Bamboo för lite Mongolian BBQ. Massa gott och massa trevligt. Sedan var det dags för våra gäster att åka hem. Det är ju en dryg resa till Märsta och Uppsala och med lilla Isabell så blir det ju en hel del pauser. Men de kom hem ordentligt mitt i natten och allt hade gått bra.

Nu hoppas vi på att vi kan hinna upp och hälsa på dem innan sommaren är slut. Labbe har ju två veckor ledigt i sommar, inte i sträck men ändå. Det är mer än han har haft på flera år!

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder..jag längtar genast tillbaka till Liseberg då jag ser dem =D
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig helg :)!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...