Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 24 juni 2011

Midsommar!

Midsommar i Bovall med räkor och grill, båtfärder och dans kring midsommarstången. Kan det bli bättre? Nej, jag tror knappast det.

Här kommer en sammanfattning av vår midsommarafton, i ord och bilder.

Molly i en av sina favoritklänningar, precis framkommen till Bovall.

Regnskog? Nej, det är Mariannes och Reines dillodling. Dillskog!

Jippi, vi klarade oss helskinnade nedför backen på sparkcykel!

Molly och Marianne på trappen.

Gôtt å se daj, pappa!

Labbe och Reine for till Smögen och där hittade de dessa arbetsbyxor i storlek 90! Stor lycka hos liten flicka, som inget hellre vill än att få följa med pappa ut i servicebilen och jobba. Ja byta gäck, säger hon!

Efter lunch begav vi oss till Nordens Ark för deras midsommarfirande där. Det var dans, fika, lotter och allt som ett riktigt midsommarfirande ska innehålla. Och Theo hade tur och vann en liten pilgrimsfalk! Fast då blev Molly jätteledsen, så vi fick gå in i butiken så hon fick välja ett litet gosedjur hon också, en söt vit, långörad kanin fastnade hon för, supermysig!

Ditte, Labbe, Theo, Molly, Ludvig och Annika dansar för glatta livet på Nordens Ark. Det var jättekul att de också skulle dit, det är ju inte varje dag vi kan träffas, även om vi inte bor så väldigt långt ifrån varandra med Ditte i Falkenberg och Annika i Trollhättan.

Glada gänget!

Här har Ditte fått sällskap av Anders, Gabriel och Gert på fikafilten.

Annika fick testa min kamera och här är resultatet. Hon är nog den sista som har en vanlig kamera, alltså inte en digitalkamera, utan en sån där med filmrullar som man lämnar in för framkallning.

Så göra vi när vi skura våra golv, skura våra golv...

Molly älskar verkligen att dansa. Hon dansade precis hela tiden, både till musiken och mellan sångerna! Pappan hade fullt sjå med att hålla jämna steg med henne.

Och så gör flickorna var de går...

Hoppsansa!

En liten, yttepytte paus kunde hon unna sig, måste ju hämta krafter.

Och där skjuter vi iväg raketen!

När vi kom hem från Nordens Ark åt vi sill och potatis, räkor och kräftor. Smaskens! Sedan körde grannarna igång sitt midsommardansande och då kunde våra småtroll inte hålla sig borta.

Molly fuskade lite när de gjorde Björnen sover och lade sig närmare dem som hon skulle jaga!

Kolla in den fina midsommarstången!

Efter den andra dansen, var det dags för en fantastisk jordgubbstårta som Reine hade bakat. Helt underbart saftig och god. Och sedan var det sängen som gällde för oss alla, det var en väldigt intensiv midsommarafton och rolig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...