Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 22 juni 2011

I-pod och stil going krångel...

Jag har aldrig deltagit i någon tävling sådär  via bloggen men någon gång måste väl vara den första. Nu gäller det en tävling på Loopia  där man kan vinna en I-pod. Och Lisas I-pod har kraschat, så det skulle ju inte vara helt fel att vinna en sådan till henne. 

Och jovisst krånglar det fortfarande för mig. Nu kan jag inte ens lägga upp bilder via datorn!! Jag börjar misstänka att det är någon vajsing med Picasa istället. Ska be Lisa kolla upp det så fort hon kommer hem. Hon har varit hos sin farmor ett par dagar och kom hem till Göteborg nu på eftermiddagen men då tog hon med sig Ludvig och åkte till Liseberg för att kolla in Flogging Molly på Stora Scenen. Mao kommer de inte hem förrän sent, så det blir nog inte förrän i morgon  som hon kan kolla på detta.

Ååååh, vad jag önskar att jag hade valt att gå Datateknisk på Chalmers istället för min Molekylärbiologutbildning... 

Molly mår ganska bra just nu, rosslig men oj vad medicineringen hjälper! Hon andas inte alls lika ansträngt som andra gånger hon varit förkyld och hostan är inte lika illa.

Theo har idag gått sin absolut sista dag på förskolan på Casa! Det var väldigt vemodigt och tårar i ögonen när jag hämtade honom idag. Han gick varv efter varv och kände på hyllor och material. Fröknar kramades hårt och en och annan puss blev det också. Dessutom ska ju Martha flytta till USA, så henne kommer vi inte träffa igen till hösten. Jättesorgligt för oss men roligt för henne. Hon kommer ju ha mycket närmare till sin släkt i Mexico när hon bor där. Och vem vet, vi kanske åker över och hälsar på henne en vacker dag!

Nu ska det packas för i morgon bitti drar jag och småtrollen till Bovall. Tjejerna får vi inte alls med oss, midsommar föräldrafritt i stan mot midsommar på landet med föräldrar och småsyskon m fl... Ludvig ska vara domare i pingismatcher i XVIII World Transplant Games i morgon också och blir inte klar förrän klockan 15, så han och Labbe får åka upp på eftermiddagen istället.


Men sedan ska vi vara lediga tillsammans hela helgen! Äta skaldjur och sill, dansa runt midsommarstången, sola och bada och åka båt! 

Och just ja, nu har jag semester! Fram till den 22/8!

1 kommentar:

  1. Annars kan säkert Calippo hjälpa dig med det mesta som krånglar i datavärlden. Han säger blygsamt att han inte kan något om det men det är bara ljug. Och det han inte kan är han för envis för att släppa så efteråt kan han det ;).

    Säg bara till så kan jag höra med honom :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...