Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 21 juni 2011

39.4

Molly är sjuk igen. När jag hämtade henne på Mammut idag, så pratade vi om hennes jobbiga feberkramper och att vi ska ge henne alvedon så fort hon får feber i förebyggande syfte. Då känner jag att hon är varm, så det fick bli en demonstration av hur duktig hon är på att ta medicin.

Sedan tog vi en liten sväng på Liseberg eftersom hon var hur pigg som helst, pojkarna åkte massor och Molly och jag promenerade runt och tittade på folk.

När vi kom hem grillade vi men när maten var klar var Molly jättetrött, så jag gjorde i ordning henne för natten och passade på att ta tempen. 39.4

Febrig, hängig och tungt med andningen. Labbe är på apoteket på Östra för att hämta ut hennes astmamedicin, så vi har den hemma. Ifallomatt...

Och så missar hon sista dagen på Mammut innan semestern! :-(

Jag kan fortfarande inte lägga upp bilder med mobilen och jag har försökt avinstallera programmet men inte heller det fungerar... Såå iriterande, jag bloggar ju till 95% via mobilen, enda sättet för mig att hinna. Är det någon därute som har några bra tips som kan hjälpa mig, så skulle jag bli överlycklig!
Published with Blogger-droid v1.7.2

2 kommentarer:

  1. Men lilla gumman då..... Dessvärre har jag inget bra tips om att blogga via mobilen :o( Kram

    SvaraRadera
  2. Har inte heller något vettigt att komma med ang. bloggen, trist!
    Ännu tristare med lilltjejen.
    Krya på henne, kram.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...