Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 8 juni 2011

Kalebassormar och Korsikadrömmar!

Theo och hans kompisar på Casa planterade kalebassormar för ett par veckor sedan. När så Theo skulle ta hem sin så hände något under bilfärden hem och den lilla plantan gick av. Theo blev helt förtvivlad och tårarna sprutade! Dagen därpå fick han plantera en ny kalebassorm och ta med sig hem samma dag.

I morse fick han syn på något som fick honom att fnittra av lycka!

Två, små, späda plantor! Mellan fnissningarna lyckas han få fram att han har busat lite, han hade, i smyg, petat ned två frön i sin kruka!

Och så här bubblande lycklig blir man då!

Lycklig blev han också i skolan när han fick en sådan fin knapp där det stod "I Love Corsica!" av sin kompis Edvin, som precis har kommit därifrån. Det kom tom lyckotårar! Korsika är nog den plats på jorden som Theo gillar allra bäst och han längtar så efter att vi ska åka dit igen. Tyvärr blir det nog ingen sådan resa i år men kanske, kanske nästa år!

I dag har jag varit riktigt effektiv på jobbet, trots en fruktansvärd huvudvärk och lyckats få nästan hela bokföringen för maj färdig och förberett för lönekörningen. Känns så skönt att verkligen kunna vara ledig i helgen, att inte ha något hängande över sig.

Efter jobbet åkte jag och Ludvig till Allum. Han skulle panta alla våra och verkstans pantflaskor. Sedan fick han gå till Forex och växla in pengarna till danska, som han ska ha som fickpengar i helgen. Han fick ihop hela 335 kr! Och vi slipper panta tomflaskor!

Vi passade även på att köpa varsin snygg, kortärmad skjorta till honom och Theo som de ska ha på skolavslutningen i morgon.

Nu ska här städas och packas för att sedan stupa i säng. Kl 08.15 i morgon ska vi sitta redo i Örgryte Nya Kyrka, för att bevittna ett fantastiskt framträdande av Casas fantastiska elever!
Published with Blogger-droid v1.6.9

2 kommentarer:

 1. Du verkar ha galet goa ungar!!! stor kram

  SvaraRadera
 2. Haha =)
  Vilket underbar bild på gossen.

  Ha en underbar dag!

  kram från Bella

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...