Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 26 maj 2011

Vilken konsert!

 Denna sommaren innehåller två stora musikhändelser, enligt Theo. Den första var gårdagens konsert med Markoolio och den andra är nästa onsdag när Petter och September kommer till Liseberg. Han springer ju runt och sjunger "Mikrofonkål" hela tiden, det är nog tidernas bästa låt, kanske med en hårsmån slagen av Peps "O'boy".

Spänd förväntan över vad som komma skall!

Molly klappade takten HELA konsterten. Det enda hon inte gillade var när de smällde av fyrverkerier, för hon fick massa bös i ögonen. Så när andra barn höll för öronen när det smällde, så höll Molly för ögonen.

 Hela gänget var iförda OnePiece i olika mönster och färger...

Hela publiken sjöng med.

Ser ni tjejen i rosa? Hon var med och körade för Azerbadjans bidrag i melodifestivalen. Så duktigt sångerska och hon bjöd verkligen på sig själv. Det gjorde hela gänget och det var mycket upptåg och många skratt under hela konserten.

Massa gamla "godingar" och då menar jag låtarna, även om Markoolio själv inte är purung längre ;-)

Lite Knatterally hann vi också med. Theo raceade med dem som jobbade där och fick åka hur länge som helst. Han var såå nöjd!


Molly gillar att krama gosedjur och här kommer de ju och kramar henne! Helt jättetoppenbra!


Disco i kaninhuset. Linnea och Labbe jobbar på sina DJ-drömmar.


Lite svårt att koppla bara, går den knappen till de lamporna, eller vad?

Theo dansar (självklart) och Molly sjunger.

Och äntligen! Cykeln är inköpt! En jättefin blåvit Rex-cykel. Stänkskärmar och pakethållare ska på. Theo fick cykla från parkeringen vid Lisebergs södra entré till Le Baron vid Korsvägen, där vi åt middag i går. 

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig dag! Och tack för tipset, måste ta med mig familjen (eller framför allt Charlie) till Petter/september konserten. Är det den åttonde? Eller kan ju kolla hemsidan.. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...