Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 3 mars 2011

Me & I

Nu är jag helt slut! Städat, bakat, fixat, tvättat och som avslutning ett Me & I-party. Massa trevliga tjejer, lika trevliga barn och superfina kläder + god mat! Kan det bli bättre?

Det var många som jag inte hade träffat på länge. Maria, Labbes kusin med Philip och Vilma som vi inte har träffat sedan i somras när vi var ute med båtarna i Bovall. Två av våra föredetta grannar från Gundla Mosse, Jenny med lilla Maja, 6 månader och Gunilla med bäbis i magen, som är beräknad till på lördag! De har vi ju faktiskt inte träffat sedan vi flyttade till huset i oktober 2009. Det var inte utan att man längtade tillbaka till Gundla Mosse när vi nu träffades.

Så mycket det handlades! Molly var med under tiden som Anette visade kläderna. Hon visar så tydligt vad hon tycker om och inte. Jag fastnade för ett plagg men det bara hon ignorerade, bara för att jublande slita åt sig ett annat och lyckligt krama det ;-) Gissa vilket plagg vi köpte.

Theo älskar de här kläderna! Mjuka, bekväma, färgglada och med tuffa mönster. Han fick tag på en beställninssedel och kryssade i det han tyckte vi skulle köpa. Varenda ruta blev ikryssad...
Published with Blogger-droid v1.6.2

5 kommentarer:

 1. Me an I har superfina kläder, tyvärr hann ju min bli för gamla då de började söljs häromkring:/
  Får vi något litet smakprov på bloggen kanske:b
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du lägger väl ut lite bilder sen? :)

  SvaraRadera
 3. Ja, deras kläder är underbara! Härliga färger och mönster och fantastisk kvalitét!

  Sen är ju deras velourbyxor perfekta Bushusbyxor, går att röra sig obehindrat i och man åker snabbast av alla i rutschkanan! ;-)

  Självklart kommer det bilder!

  SvaraRadera
 4. Me&i är ett av mina absoluta favoritmärken! Sonen är klädd i me&i idag :)

  SvaraRadera
 5. Hihi, bra smak han har, din son! :) Och du med!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...