Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 4 mars 2011

Bättre än Liseberg!

Efter fredagshandlingen på ICA som de tre yngsta genomförde utan tjat eller trams, blev det lite belöning i form av bilåkande! Theo blev nämligen helt salig när han klev innanför dörrarna. De hade bytt ut åkgrejerna! Ni vet, de där som man som stressad småbarnsförälder fasar! Jag menar, förutom att de alltid kostar just det myntet man inte har i plånboken, så håller de ju på i evigheters, evighet!

Fast idag var de ju, som sagt, helt otroligt duktiga och vad Theo anbelangar, så fanns det bara en belöning (muta, i efterhand?), en åktur i den nya bilen!

Molly, som inte har åkt såna grejer sen hon var pytteliten, tyckte först att den var lite läskig men kom snabbt på andra tankar och skrek i högan sky när åkturen var slut och vi skulle åka...


Man blir aldrig för stor för att leka! ;-)

På hemvägen plockade vi upp Ludvigs kompis Ludvig, som ska sova här inatt. Liite knepigt när jag fick skälla på vår Ludvig och andra Ludvig tog åt sig... ;-)

Pizza stod på menyn som kvällens middag. Hembakad pizza, fast en del fusk (Sarah Lee- The fun part of cooking!) vart det, det måste jag erkänna. Men fusket var förvånansvärt bra! Så det kan ju hända att fusket upprepar sig vid tillfälle ;-)Resultatet!

Trots den sena timmen, så har grabbgänget fått tillåtelse att kolla på en film uppe i biorummet. Det är ju faktiskt lördag i morgon.

Själv nattar jag Molly just nu och även mig själv också känns det som...


Vill bara avsluta med en bild på Molly när hon sitter i bilen och nyper på sin älskade drake. Förut skulle hon alltid nypa på min hand, annars gallskrik men numera får jag hålla båda händerna på ratten. Drakar är bra ur trafiksäkerhetssynpunkt! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

3 kommentarer:

 1. sv.kan verkligen förstå att du behöver tystnad ibland...läste precis att du är 5barns mamma!!!

  SvaraRadera
 2. Verkligen fina fina bilder!

  Åh! så avis. Jag vill med ha några små att fota!

  SvaraRadera
 3. Erika: Ja, nån gång då och då, så är det välbehövligt att få vila öronen. Men bara en liten stund för strax så saknar man alla ljud ;-)

  LadyBond: Innan du vet ordet av så har du en dator som svämmar över av bilder på dina underverk! :-)

  Kramar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...