Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 13 februari 2011

Söndagsmorgonsyskonmys

Syskonen Hansson myser på morgonkvisten och kollar in Disneydags.

Idag är min sista sjukdag! Det har jag bestämt! Imorgon är det sportlov och jag och barnen åker till mina föräldrar i Lidköping! Vi ska träffa min mormor och morfar i Mariestad och på tisdag ska vi åka med Adam och Erika till ett äventyrsbad i Skövde. Det ska bli jättekul!

Igår var vi hundvakt till Bessington. Eller, jag och Linnea var ju på Båtmässan och Labbe jobbade, så rent tekniskt var det ju Lisa som, förutom att hon var en fantastisk barnvakt även var en lika fantastisk hundvakt! Marianne och Reine var på Operan och efteråt kom de hit och åt middag. Alltid lika trevligt! :-)

De kommer hit på fredag igen, för att vara barnvakt...
Published with Blogger-droid v1.6.2

6 kommentarer:

 1. åh va härligt med lite tid på tu man hand :)
  Konstigt att det ska ta sån tid, ibland dröjer det en liten stund om jag går in på bloggen via min iphone, men inte annars.... men det ärr ju inte kul om det ska vara så :(

  SvaraRadera
 2. Härligt med sportlov, hoppas ni får ett härligt och friskt lov. Slår aldrig fel att någon blir sjuk när det är lov i skolan.

  SvaraRadera
 3. Ha ett riktigt härligt sportlov =)
  Här är det sportlov v.10 Ett tag kvar ;)

  SvaraRadera
 4. Vilket mysigt morgonmys!
  Här har vi sportlov v.10.
  Ha ett härligt sportlov!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack alla!

  Här (iaf på killarnas skola) får man välja mellan v7 och v10 för sitt sportlov. Bra om man tex har kusiner på annan ort som man vill träffa.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...