Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 25 februari 2011

Filursemester, Pippi, drakar och sminkparty.

Filuren har helt klart tagit semester idag! Allt datapysslande har liksom bara flytit på. Inget strul, inget krångel. Hur skönt som helst! Så nu håller jag tummarna för att det verkligen är en riktig långsmester och inte lite komputtag det handlar om!

När jag hade hämtat Theo på Casa idag och var på väg till bilen, så var det ett gäng tjejer som hade loppis och sålde sina gamla leksaker och böcker. Theo fick syn på en Pippidocka och tyckte att den var såå lik Molly, så den borde vi köpa till henne! Och så kunde ju han få den där häftiga pannlampan också, när vi ändå höll på... Så blev det också efter lite prishöjarprutande från vår sida.

Molly blev så lycklig när hon fick dockan! Tack, Theo kläckte hon direkt! Gocka Pippi, gocka pippi fick vi höra på hela vägen hem från Mammut, varvat med tack, Theo. ;-)

Molly är ju (i alla fall om man jämför med hennes extremtidiga bröder) ganska sen med pratet men nu börjar det släppa! En hel del nyttiga ord har kommit de sista veckorna, som drake, ängel, coca cola och liknande. Framförallt är hon helt fixerad vid drakar just nu. Gacke, gacke tjatrar hon med "läskig" röst och flaxar med armarna. Hon har nämligen sett Draktränaren. Världens bästa film, enligt Molly!

Den här draken har Lisas kompis Malin gjort till Molly. Den sitter på hennes garderobsdörr och blir ömt pussad flera gånger varje dag!

Molly var med Linnea när hon gjorde iordning sig för att gå ut på middag. Helt plötsligt blev det tyst.

Något väldigt spännande hade hon hittat.

Linneas sminkpalett...

Nu ligger fredagspizzan och leker tegelsten i magen, så nu är det dags för mig att dubbeldejta soffan och TVn en stund med Labbe, som, kors i taket, är hemma!

Passion för mat är det vi ser fram emot för morgondagen!
Published with Blogger-droid v1.6.2

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...