Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 1 januari 2011

Mysstart på nya året!

Efter en sen frukost, som nog bättre hade platsat som lunch om det inte hade varit första måltiden, har vi bara skrotat runt och gjort just ingenting. Undantaget Labbe då som fick ett jourjobb på eftermiddagen och fick rycka ut och göra lite nytta.

Vi andra (även våra nattgäster) har sett på film, spelat Wii, ätit chips, pratat, kört med radiostyrda bilar, promenerat hund, lekt i den snö som finns kvar, suttit i soffan och myst med sovande 1 1/2 åring, druckit te och kaffe och massa annat som vanligtvis benäms som "ingenting" när man berättar vad man gjort under dan.

Linnea kom hem från sitt nyårsfirande, lycklig över lyckad fest men oerhört ledsen över att en, för henne, viktig vuxen har svikit henne igen och inte ens svarar på hennes gottnyttår-sms. Bara för att hon för en gångsskull har valt att sätta ned foten och säga ifrån. Vissa vuxna är så fruktansvärt omogna och gör prestige av allting...

Hälften av våra gäster åkte hem frammåt kvällningen. Marianne och Reine har ju en bit till Bovall och väglaget är inte det bästa men resan hade gått bra och de kom hem ordentligt!

Vi som var kvar började fundera på middag men ingen kände sig riktigt manad till att ställa sig och laga mat. Men precis då ringde Labbe och berättade att han var klar med jobbet så han kunde hämta med mat hem! Toppen!

Nu har vi ju vant oss vid den här smörgåsbordsformen på måltid, så det blev så nu också. Två pizzor, en lasagne med sallad och 80 bitar sushi. Och då var vi ju 4 vuxna och 3 barn som delade...

Men lunchen för morgondan är ju redan fixad! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...