Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 27 december 2010

Livsfarliga vinterdag!

Så har det hänt ännu en gång! En bärgare här i Göteborg blev påkörd i tjänsten! Trots att Vägassistans var med och täckte! Vad är det för fel på folk när de inte kan hålla avstånd, se sig för och anpassa hastighet och körsätt efter rådande omständigheter? Jag förstår inte?

Lisa berättade att hon, för ett par veckor sedan, hade läst en riktigt otäck insändare i tidningen. Det var en kille(?) som ondgjorde sig över folk som var ute och, enligt honom, mesade sig i trafiken och låg under hastighetsgränserna. Slutklämmen på insändaren var att om man är så feg/rädd för att köra i uppskyltad hastighet så ska man nog inte ge sig ut i trafiken överhuvudtaget! Vilken idiot! Det är ju såna som han som borde fråntas körkortet! Är man så totalt befriad från omdömme och sunt förnuft så har man ju inget i trafiken att göra! Det är ju sådana som han som är orsak till att det händer sådana olyckor som med bärgaren!

Bärgaren mår efter omständigheterna väl och vilar, omplåstrad, ut hemma.

Snälla, snälla! Ta det lugnt i trafiken och sakta ned om ni stöter på någon form av hinder på vägarna!

Ett helt fantastiskt vinterväder har vi haft idag! -12 grader och strålande sol!



Molly och Theo har haft en toppendag med Linnea! Bion var, citat Theo: "görkul" och precis lagom lång, 45 minuter. Lunchen intogs på gourmetrestaurangen Gyllene Måsen, till barnens stora förtjusning. Tyvärr blev det inte tåg för hemfärden men buss smäller nästan lika högt för våra bilburna barn!

Vi möttes upp på Allum och jag passade då på att fynda lite fint till Molly på Polarn o Pyret. Hon har ju verkligen kommit igång med växandet nu och gick från 62 till 80 på knappt tre månader! Så nu handlade jag kläder i 86/92 till henne.

Ikväll har Trams-Theo kommit på besök igen. Han tänker minsann inte... (Lägg Till valfritt verb här) Och varken hot eller mutor hjälper...

Det känns skönt att han inte är första barnet! Jag vet ju nu att han kommer ur den här trotsperioden så småningom. Det är ju bara att se på Linnea. Hon har ju precis börjat komma ut på andra sidan nu, snart 18 år gammal...
Published with Blogger-droid v1.6.2

3 kommentarer:

 1. Nä men har hon växt så mycket på den korta tiden?!!??! Inte konstigt att hon sovit oroligt.... Vilka härliga vinterbilder =) Skönt att bion var så kort, så uppskattar de att gå. Mina kan tycka att det är lite jobbigt att sitta på bio.

  SvaraRadera
 2. Fast hon sov lika dåligt när hon knappt växte alls oxå... ;-)

  SvaraRadera
 3. Usch, otäckt med alla som kör som idioter. Det händer alldeles för mycket olyckor.

  På tal om trotsåldrar...suck ;) menar du att jag måste vänta till Dottern här fyller 18 innan det upphör?? Suck =D
  Härlig Nyårs stämning här på bloggen.

  Önskar er ett Gott Nytt År och en fin avslutning på 2010.
  Kramar Milla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...