Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 17 januari 2011

Jag blir så glad...

...varje Gång vi är på simskolan med Molly nu! Det har verkligen lossat för henne ordentligt efter juluppehållet! Nya färdigheter varje gång vi badar!

Idag doppade hon huvudet själv, med vilje, för första gången och böjde sig också ned under vattnet och plockade upp en dykleksak. Sträckan hon simmar själv förlängs hela tiden också, idag dök hon i från kanten och simmade själv till en madrass som låg drygt en meter från kanten.

Tyvärr var det en idiotgubbe som kom in mitt under lektionen och tyckte sig ha rätt till att vara i basängen, trots stängd dörr med skylt där det står att det pågår simundervisning och att man inte får störa. Både jag och Rebecka kände igen honom, det var inte första gången han gjorde så. Rebecka bad honom snällt gå ut men han bara ignorerade henne. Då blev jag fly förbannad och skällde ut honom. Det hela slutade med, efter mycket om och men, då han bla skrämde slaget på Theo, att han fick en varning av badvakterna att om han gör om det så tar de ifrån honom hans badkort.

Efter simskolan passade vi på att hoppa in i bastun en sväng, tillsammans med Sofia och Marie (hon som har tagit bilderna till min header) och barnen satt med och njöt av värmen. I två minuter, sen sprang de mest ut och in...

På väg hem skulle vi åka förbi ICA Kvantum i Landvetter för att hämta våra varor men Theo är så hård i magen igen, så han hade vrålont. Labbe och Linnea fick åka istället. Man betalar ju med kort över nätet och kortinnehavaren måste egentligen hämta och skriva under. Men de ringde från ICA så det löste sig ändå.

Veckans Middagskasse innehöll bla en grönpepparkyckling som blev kvällens middag. Supergott!

Tyvär fick jag stressa i mig maten lite, för jag var ju tvungen att ge mig av ut till Lerum igen och hämta Ludvig efter hans simträning. Och imorgon bär det av igen, den här gången för Theos simskola. Men sen dröjer det ända till söndag för nästa tripp dit ut.

Nu ska jag faktiskt krypa isäng så man orkar med morgondagen.
Published with Blogger-droid v1.6.2

2 kommentarer:

  1. Vilken tjej!

    Skönt att läsa här :) *behöver*

    Ha det fint Cissa! Kram

    SvaraRadera
  2. Jösses vad duktig hon är!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...