Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 18 januari 2011

En helt vanlig tisdag. Igen!

Veckans dagar lunkar (springer) på. Så var det tisdag igen. Theos simskoledag. Nu är det roligt med simningen igen, inte bara leken utan även lektionerna! Fast han ser rätt kul ut, där han står och studsar upp och ner för att hålla sig ovan vattenytan! Oftast står han dock i trappen mellan övningarna, lite enklare att hålla sig uppe men lite svårare att höra vad de säger... Men hittills har det funkat bra och han har liksom återfått simglädjen igen!

Men så har han ju en väldigt pedagogisk och lyhörd fröken också!

Innan simningen fick han busa runt en del och försökte bla hoppa på en tjockkorv och åka motorcykel men det slutade i plurret varje gång.

Åh, hopp!

Bara att jaga ikapp korven igen.

Skam den som ger sig! ;-)

En stor platta är ju helt klart betydligt mycket enklare att hålla sig kvar på.

Theo fick syn på två killar i 20-års åldern som höll på och dök väldigt snyggt från pallarna. Så skulle minsan han också göra! Upp på pallen (ca 1 meter ovan vattenytan), inta position och dyk! Eller dyk och dyk. Man kan väl närmast likna dyket med en groda som gör magplask. "Oj, Så ont har det aldrig gjort på min mage förut!", säger Theo när han kommer upp. Bara för att direkt klättra upp på pallen och göra om samma sak igen... Detta att man ska lära av sina misstag?

Sissi kom med en kul överaskning till de små idag. Det var nämligen så att tomten missade att lämna varsitt paket till dem, här på julafton. Men han åkte ju till Lerum efter Landvetter (bokstavsordning) och då kom han på att Sissi kände Theo och Molly, så han kollade om Sissi kunde lämna vidare paketen åt honom. Och det kunde hon ju såklart! Så idag hade hon med sig dem till Vattenpalatset, till Theos stora glädje!

Mollys paket innehöll en jättesöt klänning med tajts till och Theos paket innehöll en tröja och ett par kalsonger! (Theo äälskar att få kalsonger, en gång fick han 10 par av en kompis, då satte han på sig alla på en gång...) Han tyckte tröjan var supersnygg, den var svart med vita ärmar, precis sån som han gillar och kalsongerna hade Blixten McQueen på. Kan det bli bättre?

När vi kom hem blev vi överaskade med sushi! Det är ju bara så gott och nu när jag varken ammar eller ska bli gravid fler gånger så kan jag verkligen njuta av min favorit, tonfisk-nigiri!

Men mitt i maten ringer Ludvig från pingisen. Någon har stulit hans nya skor från omklädningsrummet! :@ Jag fattar inte vad det är för fel på folk? Detta med mitt och ditt och att visa respekt för andra?

Just nu försöker jag natta en liten trollunge som passade på att sova i 45 minuter, när Linnea var barnvakt. Och vaknar man då kl 17.30, så är det lite svårt att somna igen kl 19.30. Hopp och studs. Vänd och vrid. Prata, sjunga, skratta. Snutta napp och kasta napp. Nypa lite i mammans hand och nästan somna, bara för att ångra sig och vakna till och köra hela repetoaren från början igen...
Published with Blogger-droid v1.6.2

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig bildserie...och visst lär man av sina misstag.
  Däremot undrar man varför en del inte skiljer på rätt och fel, ditt och mitt? Hoppas han kan återfå skorna.
  Hoppas ni får en fin onsdag.
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Man kan ju alltid hoppas, både att lära av misstag och att återfå skorna. Undrar bara vad som är mest troligt?

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...