Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 7 oktober 2010

I dag har det hänt massor!


Nä, skoja bara ;-) Jag har varit hemma med sjuka småtroll idag också och blir det i morgon med. Det ger sig liksom aldrig och de har en jättejobbig hosta. Den fastnar på vägen ut och då känner de att de inte riktigt kan andas och så blir de rädda. Och naturligtvis blir hostan värre på natten, trots att vi pallar upp dem.

Men de blir bättre för var dag, även om det går långsamt.

Så dagen idag har varit lugn och långsam. Vi har läst Gruffalon, Lilla Spigg och Herr Pinneman eftersom nästa månadsbok i Barnens Bokklubb i Theos åldersgrupp är ett bokpaket med två böcker skrivna av samma författare som Spigg och de, Julia Donaldson & Axel Scheffer. Spigg var Theos favorit när han var 2-3 år. Han kunde hela boken utantill och kan fortfarande, trots att det säkert var 1 1/2 år sedan vi läste den senast. Vi har i alla fall inte läst den sen vi bodde på Gundla Mosse. Han har minne som en elefant, den pojken! Säg Spigg, Spigg till honom och han svarar: Spigg är sen igen!

Nu sover Molly. Hon blev akut trött efter att ha tryckt i sig en jätteportion med spagetti och köttfärssås (Labbes recept) och en satsumas efter det. All energi gick väl åt till att ta hand om all mat...

Så jag tänkte försöka lägga henne i spjälsängen och bre ut mig ordentligt i vår och läsa lite i boken (en av dem) som jag håller på med, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson. Man kan ju hoppas i alla fall!
Published with Blogger-droid v1.6.2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...