Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 22 juni 2010

Lek i gröngräset

Och solen lyste och gräset lockade ... Tid för lek i trädgården.

Ludvig och Theo tävlade om vem som kunde sparka bollen högst/längst/tokigast och båda vann hela tiden. Synd att de inte kan vara lika sams hela tiden men lite tjafs och trams får man väl räkna med, de är ju kompisar större delen av tiden.

Molly mår mycket bättre idag och har kunnat hålla igång ganska mycket. Hon tyckte att det var väldigt roligt att sitta på gräset och kasta bollar, precis som killarna.

Flera äpplebitar och kalla pommes frites slank ned under tiden och det tyckte ju jag var bra eftersom hon inte har ätit något direkt under sjukdagarna. Sen har hon druckit mängder idag också och det är ju toppen! Hon är nog på väg att bli frisk nu.

Blev lite plaskande i poolen också men hon fick inte hoppa i trots att hon snällt sa "Tack, tack" och pekade på vattnet! Artig liten flicka är hon i alla fall ;)

Under eftermiddagen mulnade det på och vi satte på en film nere i vardagsrummet, det blev Alvin och gänget. Ludvig ville titta på Wildlife från National Geografic, om chimpanser men det var lite för blodigt med barnamord och kannibalism, så han gick med på att byta film mot att han fick titta på den andra när inte Theo och Molly var med. Theo ska få titta på den när någon kan sitta med ordentligt och förklara för honom.

Vill ni hjälpa mig med en grej?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...